Tim & Flapoor

Geplaatst op donderdag 2 november 2023

Thema: Versterken van sociale vaardigheden
Wanneer:  8 maandagen vanaf 22 januari 2024 van 15:45-17:00 uur
Waar: Kennedystraat 2a Boekel, Dorpsteam Boekel
Voor wie: Voor kinderen van 6-8 jaar
Aanmelden: verplicht, via info@dorpsteamboekel.nl of 0492-328383
Kosten: gratis

 

Voor wie is Tim en Flapoor?

De training is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen, die soms wat angstig zijn, gepest worden, of kinderen die juist wat dominant kunnen zijn in de omgang met anderen en lastig vinden om rekening te houden met de ander. Tim en Flapoor is een training waar je sociale vaardigheden verbetert en aanleert.


Wat leer ik bij Tim en Flapoor?

Bij Tim en Flapoor leer je samen met andere kinderen om jouw sociale vaardigheden te vergroten. Deze onderwerpen komen aan de orde tijdens de bijeenkomsten: Stevig staan, contact maken, vragen stellen, samenwerken, wanneer je iets anders wilt spelen dan een ander, omgaan met emoties, gedachten, grenzen aangeven, waar ben ik goed in?

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie? Of wil je je kind graag aanmelden voor deze training? Neem dan contact op met Dorpsteam Boekel door op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur te bellen met 0492-328383 of een mail te sturen naar info@dorpsteamboekel.nl.


Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de training. Tijdens het aanmeldgesprek
wordt gekeken of deze training passend aanbod is op de (hulp)vraag van een kind.