Themabijeenkomst mantelzorgmakelaar 30 mei

Geplaatst op woensdag 29 juni 2022

Zorgen voor een ander is iets wat u meestal ‘overkomt’. Hoewel mantelzorg verlenen ook heel positief kan zijn, kan het ook heel zwaar zijn. Op dat soort momenten is het fijn als er ondersteuning is. Daarnaast krijgt u als mantelzorger met een hele hoop dingen te maken. Het is prettig als iemand u dan wegwijs maakt binnen de regelgeving en alle mogelijke voorzieningen die u kunnen ondersteunen.

Daarom werd 30 mei een interactieve en informatieve avond georganiseerd door Dorpsteam Boekel. Erna van de Elsen heeft die avond verteld over de diverse zorgwetten, de mogelijkheden en wat zij als mantelzorgmakelaar in Boekel voor u kan betekenen. Een mantelzorgmakelaar is namelijk iemand die bekend is in het ‘Zorgland’ en die weet van de verschillende wet- en regelgeving en hoe het zit met de eigen bijdrage. Zowel het Dorpsteam als de aanwezigen vonden het een geslaagde avond.

Mocht u nog vragen hebben over deze avond dan kan u contact opnemen met Jos Hermens, Dorpsteam Boekel, telefonisch 0492-328383 of per e-mail via info@dorpsteamboekel.nl