Zes nieuwe rolstoelen voor de rolstoelenpool in St. Petrus

Geplaatst op dinsdag 2 augustus 2022

Al jaren heeft St. Petrus de beschikking over enkele rolstoelen waar heel veel mensen gebruik van kunnen maken. De gemeente Boekel stelt deze rolstoelen beschikbaar voor algemeen gebruik. De oude rolstoelen waren echt aan vervanging toe dus vanaf deze zomer staan er 6 nieuwe rolstoelen. Inwoners van Boekel kunnen deze rolstoelen lenen voor bijvoorbeeld een dagje uit met familie of een andere gelegenheid waarvoor ze aangewezen zijn op een rolstoel.

Een dagje een rolstoel lenen? Neem dan contact op met de receptie van St. Petrus, telefoon 0492-328328.

​​

Elke maandag gaan er een aantal vrijwilligers samen met inwoners van St. Petrus een rondje wandelen. Wethouder Willems heeft mee gelopen tijdens het eerste rondje om de nieuwe rolstoelen uit te proberen.