Activiteit voor mantelzorgers

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2022

Thema: Actief ontspannen
Wanneer: Vrijdag 23 september, 9:30 - 11:00 uur
Waar: Loods_26 - De Vlonder 26, 5427 DC Boekel
Voor wie: Mantelzorgers (en andere belangstellenden)

Naast het zorgen voor een ander is het ook van belang goed voor jezelf te zorgen. Mantelzorg verlenen kan namelijk verrijkend zijn, maar ook zwaar. Soms is er geen ruimte om te ontspannen of om bewust na te denken over je eigen gezondheid. Daarom hebben wij samen met Loods_26 een programma opgezet voor alle mantelzorgers. Er wordt ingezoomd op hoe belangrijk gezondheid, conditie en vitaliteit is en ook gaan jullie zelf Loods_26 ervaren. Vergeet dus niet sportieve kleding aan te trekken, een handdoekje en een flesje water mee te nemen. Wij kijken er enorm naar uit en hopelijk zien we uw aanmelding snel binnen komen.

Aanmelden voor 21 september via: info@dorpsteamboekel.nl