Beter slapen doe je zo: Training voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid

Geplaatst op woensdag 28 september 2022

Let op de data zijn gewijzigd!!

Goed slapen is voor iedereen erg belangrijk. Als je last hebt van slapeloosheid kan je je prikkelbaar en futloos gaan voelen. Vervolgens kun je hierdoor moeite krijgen met concentreren, maar ook sociale contacten en andere bezigheden kunnen hierdoor afnemen. Wat uiteindelijk tot overbelasting of somberheid kan leiden.

Dorpsteam Boekel biedt daarom een ‘slaapcursus’ aan. De cursus ‘Beter slapen doe je zo’ is bedoeld voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid en willen leren om hierin verandering te brengen.

In deze training staan we stil bij de vraag hoe zit mijn slaap in elkaar en hoe leer ik meer controle te krijgen over zaken die mijn slaap negatief beïnvloeden. Doel hiervan is de kwaliteit van slapen verbeteren.

Voor de training begint, vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de begeleiders van de cursus. De begeleiders zijn twee maatschappelijk werkers van ONS Welzijn.

Wanneer?

Op 27 oktober is een informatie en voorlichtingsochtend. De cursus vindt wekelijks plaats op donderdagmorgen van 9.30 tot 12.30 uur vanaf 3 november 2022 tot en met 8 december 2022. In 2023 kun je ook deelnemen, maar deze vindt dan plaats op een andere locatie.

Waar?

Deze training wordt gegeven bij het Dorpsteam aan de Kennedystraat 2a te Boekel. In 2023 zal de cursus worden gegevens bij ONS Welzijn aan de Stadhuisplein 2 te Veghel.

Aanmelden

Aanmelden kan per email via catrien.vanzutphen@ons-welzijn.nl. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en dat je deel wil nemen aan deze cursus. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op. Of bel: 06-2280 5066. Er is plaats voor maximaal 8-12 deelnemers.