Mantelzorglunch

Geplaatst op maandag 10 oktober 2022

Wat: Mantelzorglunch
Wanneer: Donderdag 10 november 12.30 – 14.30 uur
Waar: Nia Domo, Sint Agathaplein 6 te Boekel
Voor wie: mantelzorgers in de gemeente Boekel


Gemeente Boekel waardeert de mantelzorgers die zorgen voor onze inwoners. Wij waarderen hetgeen u doet en wat u betekent voor uw naaste. Daarom wil de gemeente Boekel alle mantelzorgers uitnodigen voor een lunch. Deze lunch zal plaatsvinden bij Nia Domo, Sint Agathapein 6 te Boekel op de dag van de Mantelzorg, 10 november aanstaande. Tijdens deze lunch is er de gelegenheid om in een ontspannen sfeer uw collega-mantelzorgers te ontmoeten.

Indien u al als mantelzorger bekend bent bij Dorpsteam Boekel, dan ontvangt u de uitnodiging per brief of heeft u deze al ontvangen. Voor de lunch kunt u zich aanmelden via info@dorpsteamboekel.nl of via 0492 328383.