Druk druk druk

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2022

Thema: minder stress en positiever leven
Wanneer: 18 en 25 november, 9 en 16 december 2022 (4 bijeenkomsten) van 9.45 -11.45 uur
Waar: Kennedystraat 2a Boekel
Voor wie: volwassenen (18+) uit gemeente Boekel die positiever en met minder stress in het leven willen gaan staan en weer willen kunnen genieten van de dagelijkse dingen.

Deze training is voor volwassenen (18+) uit gemeente Boekel die positiever en met minder stress in het leven willen gaan staan, weer willen kunnen genieten van de dagelijkse dingen. Je maakt kennis met basistechnieken die overmatige stress voorkomen en verminderen. Ook word je gestimuleerd om deze basistechnieken blijvend toe te passen in je dagelijks leven.

Wat bieden we tijdens de training

De training wordt verzorgd door een maatschappelijk werker van ONS welzijn / Dorpsteam Boekel en een Praktijkondersteuner van huisartsenpraktijk Boekel. Tijdens de bijeenkomsten brengen we het eigen stressprobleem en de oorzaken in kaart, werken we aan ‘denken, voelen en doen’, formuleren we helpende gedachtes en werk je aan je eigen werkplan. De deelnemers ontvangen daarnaast oefeningen en informatie over onder andere rust, anders leren denken, ontspannen en het vergroten van vitaliteit en veerkracht.

Aanmelden?
Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers, deelname is kosteloos. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!!
Aanmelden kan per email via teamboekel@ons-welzijn.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en voor welke groep je een vraag en/of aanmelding hebt. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.