De basement

Geplaatst op maandag 17 oktober 2022

Het is weer bijna zover!!!

28 oktober trappen we af met een middag speciaal voor de meiden.
Even lekker genieten, ontspannen, lol maken en in het zonnetje gezet worden.
De middag zal beginnen om 15:00 uur met een inloop tot 15:15, zodat iedereen kan aansluiten. De meidenmiddag eindigt om 17:00 uur.
Wel is deze activiteit op aanmelding dus hou hier rekening mee. Ook zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol = vol! De uiterste aanmelddatum is tot en met 25 oktober. De entree kosten voor deze middag zijn 2,50 euro.

In de avond zullen we aftrappen met een feestje speciaal voor…… GROEP 7 & 8! Hoe leuk is het om op deze manier elkaar te leren kennen, een dansje te doen, te chillen en vooral het zo gezellig mogelijk maken. De deur gaat open vanaf 19:00 uur en zal sluiten om 19:30. Bij binnenkomst zal er een entree prijs worden gevraagd van 1 euro. Jassen kunnen opgehangen worden in de garderobe en er is fris en lekkers te bestellen bij de bar. Geef uw kind dan ook niet meer mee dan 3,50 euro. Frisdrank is namelijk 1 euro, ranja en Capri Sun voor een paar cent en wat lekkers ook niet meer dan 1 euro.

Mocht uw zoon of dochter eerder naar huis willen is dat geen probleem maar dit wel graag in overleg met ons en ouder. Mocht uw zoon of dochter geen mobiele telefoon hebben, geef dan even een blaadje mee met het nummer erop. Er is voldoende leiding aanwezig met een telefoon die u even op de hoogte kan brengen. Verder gaat niemand naar buiten of weg zonder dat wij een bevestiging hebben van goedkeuring van ouder. Dit kan bijvoorbeeld door een telefoontje, whatsappje etc.

Ook zal er t.z.t. meer informatie geplaats worden op onze social media kanalen, dus hou het in de gaten!