16 december 2022 feest in de Basement

Geplaatst op dinsdag 29 november 2022

Wat was het een succes dit jaar en dit hebben we aan jullie te danken!

Aangezien het jaar nog niet voorbij is willen wij nog een keer genieten van jullie enthousiasme, plezier en glimlach. Want hoe mooi is het om samen 2022 af te sluiten in de Basement. Daarom is er op 16 december nog een feest georganiseerd voor groep 6 t/m 8. Dit feest zal starten om 19:00 en zal stoppen om 20:00 en hier vragen we € 1,- entree voor.

De deur gaat open vanaf 19:00 uur en zal sluiten om 20:00 uur. Jassen kunnen opgehangen worden in de garderobe en er is fris en lekkers te bestellen bij de bar. Geef uw kind dan ook niet meer mee dan €3,50 euro. Frisdrank is namelijk 1 euro, ranja en Capri Sun voor een paar cent en wat lekkers kost ook niet meer dan 1 euro.
Mocht uw zoon of dochter eerder naar huis willen dan is dat geen probleem, maar dit wel graag in overleg met ons en u als ouder. Mocht uw zoon of dochter geen mobiele telefoon hebben, geef dan even een blaadje mee met het nummer erop. Er is voldoende leiding aanwezig met een telefoon die u even op de hoogte kan brengen. Verder gaat niemand naar buiten of weg zonder dat wij een bevestiging hebben van goedkeuring van de ouder. Dit kan bijvoorbeeld door een telefoontje, whatsappje etc.