Gezocht: vrijwilligers!

Geplaatst op donderdag 15 december 2022

Vrijwilligerswerk is onbetaald werk dat u doet voor anderen of voor de samenleving. Er zijn veel soorten vrijwilligerswerk: van zorgen voor anderen tot werken in de natuur. Vrijwilligerswerk wordt niet betaald, maar geeft veel voldoening. U doet nieuwe ervaring op en leert nieuwe mensen kennen.

Aanmelden als vrijwilliger

Concreet zoeken wij momenteel in gemeente Boekel een paar vrijwilligers die iemand willen helpen. Wij zoeken:

  • Iemand die kan helpen bij het uitzoeken en sorteren van papierwerk.
  • Iemand die extra handjes kan bieden in een gezin van een alleenstaande moeder met opgroeiende pubers. Denk daarbij aan klusjes die voorkomen in het huishouden: een keer koken, de boodschappen doen, de was wegvouwen etc.

Lijkt jou dit iets? Bel dan met het Dorpsteam Boekel via 0492 – 32 8383 (op werkdagen tussen 9 en 12 uur). Ook als je meer informatie wil of als je belangstelling hebt voor andere vrijwilligersklussen kun je met het Dorpsteam contact opnemen.