Jaaragenda Kansplus

Geplaatst op woensdag 1 februari 2023

KansPlus is een belangennetwerk van en voor mensen met een verstandelijke beperking. Kans Plus is ontstaan uit een samenwerking tussen de VOGG en het WOI. Bij KansPlus staat de belangenbehartiging hoog op de agenda. Samen met andere organisaties zorgt KansPlus ervoor dat politiek Den Haag mensen met een verstandelijke beperking niet over het hoofd ziet.
KansPlus regio Gemert vormt een afdeling binnen deze landelijke vereniging en het werkgebied van regio Gemert omvat de kernen Gemert, Elsendorp, Handel, De Mortel, Boekel, Venhorst, Huize Padua, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout.
Kansplus regio Gemert kent in totaal 332 leden. Ruim de helft van deze leden zijn mensen met een beperking terwijl de andere leden donateurs of leden van de landelijke Kansplus zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij organiseren activiteiten op het gebied van ontspanning en informatie voor mensen met een verstandelijke beperking, al of niet samen met ouders en verwanten. Deze activiteiten worden georganiseerd en ondersteund door ruim 50 vrijwilligers.

Wilt u meedoen?

Wilt u ook meedoen aan een activiteit of kennismaken met Kansplus, dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
Mail: kansplusgemert@hotmail.com
Website: www.kansplusregiogemert.nl

De jaaragenda 2023