Een waardevolle ochtend in Boekel en Venhorst!

Geplaatst op woensdag 22 maart 2023

Onlangs is de gemeente Boekel, samen met BMC en Zeewaardig, twee dagdelen de straat op gegaan om met inwoners in gesprek te gaan over gezond, gelukkig en actief leven in de gemeente Boekel. Onder andere bij het schoolplein, de supermarkt, de bibliotheek en op de markt hebben een groot aantal inwoners hun ervaringen met ons gedeeld. We kijken hiermee terug op een waardevolle ochtend en middag.

In gesprek

De komende maand gaan we nog vaker de straat op. Wij hopen u op woensdag 29 maart en zaterdag 1 april op verschillende locaties in de gemeente tegen te komen, bijvoorbeeld bij de sportvelden. Door met u in gesprek te gaan krijgen we een beter beeld van wat bijdraagt aan een gezond, gelukkig en actief leven (en wat niet), zodat ook in de toekomst iedereen op z’n eigen manier mee kan blijven doen in Boekel. Hopelijk ontmoeten we elkaar dan!

Onlangs heeft u ook de flyer ‘Goed Beter Boekel’ in de brievenbus gevonden. U kunt nog steeds een foto insturen waarbij u laat zien wat u vindt passen bij een gezond, gelukkig en actief leven. Wij zijn zeer benieuwd! Voor meer informatie kijk op: www.boekel.nl/preventie.