Demonstratie Politiehonden

Geplaatst op donderdag 20 april 2023

 Heb jij het al voorbij zien komen?

De Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) heeft sinds de oprichting in 1907 een rijke geschiedenis en haar bestaansrecht bewezen. Het africhten van sport- en praktijkhonden waaronder politie-, speur- en reddingshonden, op het niveau van de KNPV, is een mooie en belangrijke taak.

Hoe gaaf is het dat ze een demonstratie komen geven in Boekel?! Dit zal plaatsvinden op 14 mei van 13:30 tot 14:30 aan de Kennedystraat 3 (grasveldje tegenover de skatebaan in Boekel). Deze demonstratie is georganiseerd via het MET-project. Wil jij als jongere hier meer over weten, stel dan je vraag bij het Dorpsteam. Zij zullen bij de demonstratie aanwezig zijn. Dus heb je nog een vraag voor het Dorpsteam kom dan gezellig even langs!

De demonstratie is voor iedereen en er is geen entree, oftewel een gratis uitje! Kom je ook?