Ouderbijeenkomst Het puberbrein 15 juni 2023

Geplaatst op dinsdag 9 mei 2023

Thema: Puberbrein, alcohol en drugs
Wanneer: 15 juni 2023 van 19:00-21:15 uur
Waar: Kennedystraat 2a Boekel, Dorpsteam Boekel
Voor wie: Voor alle ouders en/of verzorgers van kinderen die in groep 8 zitten en andere geïnteresseerden
Aanmelden: via info@dorpsteamboekel.nl of stuur een appje naar 06-10411021

Jongeren gebruiken meer drugs en ook gebruiken ze drugs met een andere reden. Waar het vóór corona ging om de lol, gebruiken ze nu drugs tegen de verveling, eenzaamheid en depressieve gevoelens. Dit zijn serieuze signalen die hulpverleners krijgen waar we samen iets mee moeten. Het baart hen zorgen: vooral voor kwetsbare jongeren ligt een verslaving op de loer.

Daarom hebben wij, Dorpsteam Boekel samen met de GGD en Novadic-Kentron een ouderbijeenkomst georganiseerd op 15 juni. Deze avond is bedoeld voor ouders waarvan hun kind in groep 8 zit en voor andere geïnteresseerden.

Dus lijkt dit jou ook interessant en zit je kind niet in groep 8? Dan ben je ook van harte welkom. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij het Dorpsteam Boekel, Kennedystraat 2a, en het programma zal starten om 19:00 uur tot 21:15 uur.

Kom jij ook?

Meld je dan even aan via info@dorpsteamboekel.nl of stuur een appje naar 06-10411021.

​​