Slaap bij jonge kinderen: een introductie

Geplaatst op dinsdag 6 juni 2023

Thema: slaap bij jonge kinderen
Wanneer: 8 juni 2023 van 19:30 uur tot 20:15 uur
Waar: Online, www.ggdhvb.nl/webinars
Voor wie: Voor alle ouders en/of verzorgers met jonge kinderen en andere geïnteresseerden
Aanmelden: via https://ggdhvb.webinargeek.com/slaap-bij-jonge-kinderen

Je kindje laten slapen zonder tranen, het kan! Geen slaaptraining dus, maar vooral kijken wat passend is bij jouw kindje, de huidige (en prenatale) situatie en jullie opvoedstijl. Om lekker te kunnen slapen, is het belangrijk om te kijken waar het gedrag vandaan komt. Ofwel, we brengen de stoorzenders in kaart.

Tijdens dit webinar zul je een introductie op slaap bij het jonge kind (0-4 jaar) krijgen. Wat is slaap bij jongere kinderen eigenlijk en waar kun je op inspelen als ouders. Was het af en toe maar zo simpel als: ogen sluiten en naar dromenland...

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt na afloop van het webinar een mail met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen. Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke Raaijmakers (lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken?

Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment terug te kijken. De terugkijklink zal twee weken beschikbaar zijn.