Start Formulierenbrigade bij het Dorpsteam

Geplaatst op dinsdag 11 juli 2023

Of het nu gaat om het invullen van belastingformulieren, aanvragen van toeslagen, inschrijvingen of andere formulieren, de formulierenbrigade staat paraat om te ondersteunen en vragen te beantwoorden.
Deze dienstverlening is gratis voor onze inwoners.

Waar en wanneer?

De formulierenbrigade van Dorpsteam Boekel houdt op de volgende dagen inloopspreekuren:

  • Oneven weken op de woensdag van 10.00-12.00 uur
  • Even weken op de vrijdag van 10.00-12.00 uur

De formulierenbrigade is tijdens de inloopspreekuren aanwezig bij het Dorpsteam Boekel aan Kennedystraat 2a. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Donya.snoussi@ons-welzijn.nl, of bel 088-3742525 of 06-82344788.

Sociaal raadsliedenwerk

De weg vinden in het doolhof van sociale voorzieningen, wetten, regelingen, formulieren en instellingen is niet altijd makkelijk. Tijdens de inloopspreekuren van de formulierenbrigade is daarom ook Sociaal Raadsliedenwerk aanwezig bij het Dorpsteam. Zij bieden sociaal juridisch advies, hulp en bemiddeling. De vrijwilliger van de formulierenbrigade kan u bij complexere vragen doorverwijzen naar de sociaal raadsvrouw. Zij is op dezelfde tijden aanwezig als de formulierenbrigade, doorverwijzing is daardoor erg makkelijk.