Ondersteuning door het maatschappelijk werk van Dorpsteam Boekel

Geplaatst op donderdag 20 juli 2023

Alle inwoners van de gemeente Boekel kunnen met hun (zorg)vraag terecht bij Dorpsteam Boekel. Hierin werken wij, Catrien van Zutphen en Ramon van Dijk, als maatschappelijk werkers voor vragen van inwoners van 18 jaar en ouder. 

Je kunt bij ons terecht voor individuele vragen bijvoorbeeld op het gebied van relaties waaronder (echt)scheiding, identiteit, eenzaamheid, levensfaseproblematiek, rouw- en stressklachten. Daarnaast bieden we ondersteuning in groepsverband voor onder meer rouw na verlies van je partner, stressklachten en slapeloosheid. 

De ondersteuning die we bieden is laagdrempelig en kosteloos. We bekijken samen waar je tegenaan loopt en bieden psychosociale en/of praktische ondersteuning. Soms is het voldoende om te ventileren en je verhaal te kunnen delen, maar soms ook is er meer nodig en ondersteunen we je zo lang als nodig bij je proces. Waar nodig werken we samen met anderen als je situatie daarom vraagt.

Wil je je aanmelden? Bel dan op werkdagen tussen 9 en 12 uur met Dorpsteam Boekel op 0492 328 383 of stuur een e-mail met je gegevens en vraag naar info@dorpsteamboekel.nl