Beter slapen doe je zo!

Geplaatst op woensdag 2 augustus 2023

Update 7-9-2023

In de cursus Beter Slapen doe je Zo leer je verandering te brengen in je slaappatroon. Zodat je beter uitgerust je dag kunt doorbrengen. De resultaten zijn doorgaans erg goed. Gemiddeld 8 van de 10 deelnemers ervaren ook daadwerkelijke een verbetering. Je kunt je nu nog aanmelden voor de cursus!

Goed slapen is voor iedereen erg belangrijk. Maar als we last hebben van slapeloosheid kan men zich prikkelbaar en futloos gaan voelen. Een gevolg is moeite met concentreren maar ook sociale contacten en andere bezigheden kunnen hierdoor afnemen. Dit kan tot overbelasting of somberheid leiden.

De cursus ‘Beter slapen doe je zo’ is bedoeld voor volwassenen die last hebben van slapeloosheid en actief willen leren om hierin verandering te brengen.

In deze training staan we stil bij de vraag: ‘Hoe zit mijn slaap in elkaar en hoe leer ik meer controle te krijgen over zaken die mijn slaap negatief beïnvloeden?’ De training richt zich op het verminderen van bestaande slapeloosheid en op het voorkomen van chronische slaapproblemen.

Voor de training begint, vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de begeleider. De begeleiders zijn twee maatschappelijk werkers van Ons Welzijn.

Data

Wekelijks op donderdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur vanaf 21 september

Waar?

Ons Welzijn, Stadhuisplein 2A, Veghel

Aanmelden

Per email via catrien.vanzutphen@ons-welzijn.nl of telefonisch: 06 2280 5066.
Je aanmelding is van harte welkom. Eén van de trainers neemt contact op voor een korte intake en kennismaking. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Slaaptraining.

Aan de cursus kunnen 8-12 personen deelnemen.