Workshop/lezing ‘Zijn met pijn’

Geplaatst op dinsdag 26 september 2023

Pijn, wat kun je daar zelf aan doen?

Heb jij altijd pijn? En vraag je je af of er manieren zijn die jou kunnen helpen beter te leren omgaan met pijn? In een lezing van Bibliotheek De Lage Beemden op maandag 9 oktober vertelt pijnverpleegkundige Ingerborg Penninx-Severs meer over wat pijn is en hoe pijn werkt in je lijf.

Interactieve workshop

Lage rugpijn, fibromyalgie, artrose, reuma of pijn zonder duidelijke verklaring; pijn kan veel invloed hebben op je leven. Als voormalig IC-verpleegkundige weet Ingerborg álles van de medisch reguliere zorg, maar tijdens deze interactieve workshop leert Ingerborg ons hoe je pijn kunt verzachten op een natuurlijke manier.

Complementaire zorg

Als aanvulling op de reguliere zorg besteedt Ingerborg aandacht aan de emotionele, sociale, spirituele en emotionele kant van pijn. Ze werkt onder meer met pijnverlichtende natuurlijke huidolie en energetische behandelingen. Deze holistische benadering kan vermindering geven van je klachten.

De workshop vindt plaats op maandag 9 oktober van 19.30 tot 21.00 uur bij Gasthoeve de Zijp in Boekel. Toegangskaartjes zijn 5 euro en te koop via www.bibliotheeklagebeemden.nl.