Kennismaken met de werkers van Dorpsteam Boekel

Geplaatst op dinsdag 3 oktober 2023

Beste lezer, ik ben Jos Hermens en als consulent zorg & welzijn actief binnen het Dorpsteam.


Op enkele ochtenden per week ben ik een eerste aanspreekpunt voor uw vragen. Soms kunnen deze telefonisch of per mail beantwoord worden, in de meeste gevallen volgt er een persoonlijke afspraak met mij of met een van mijn collega’s van het volwassenteam (18 +).
U kunt terecht met allerlei vragen, op diverse leefgebieden. Denk bijvoorbeeld aan vragen rondom zorg & welzijn, hulpmiddelen, huishoudelijke hulp, emotionele ondersteuning.


Naast deze taken in de toegang van het Dorpsteam, horen ook vragen rondom mantelzorg en vrijwillige inzet tot mijn aandachtsgebied.
Samen met mijn collega zorg & ggz heb ik eveneens een rol als het gaat om situaties voor beschermd wonen en maatschappelijke opvang.
Voor alle aandachtsgebieden geldt dat Samenwerken en bekendheid met het Netwerk in Boekel e.o., zowel professioneel als informeel, onmisbaar is.


Samen zoeken naar mogelijkheden, verbinding, oplossingen of het bieden van een ‘steuntje in de rug’ waardoor iemand weer (meer) verder kan, zijn voor mij een belangrijke drijfveer in mijn werk en contacten met anderen.


Ik hoop dat een ieder die daar behoefte aan heeft zich vrij voelt contact op te nemen.


Tot ziens in het Dorpsteam.


Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur via 0492 328383. Een mail sturen kan ook, info@dorpsteamboekel.nl.