Maak kennis met Donya

Geplaatst op woensdag 8 november 2023

Bent u op zoek naar een helpende hand bij bijvoorbeeld het aanvragen of wijzigen van een uitkering, toeslagen (bijv. huurtoeslag of kindgebonden budget) of andere voorzieningen van de gemeente of de overheid? Of heeft u juridische vragen, (dreigende) schulden of andere zaken? Maak dan kennis met de formulierenbrigade en Donya. Ik ben Donya, een toegewijde sociaal raadsvrouw in de gemeenten Boekel en Maashorst.


Samen met mijn collega-vrijwilliger van de formulierenbrigade zorgen wij voor een warme ontvangst, en proberen we u ter plekke verder te helpen.  Regelmatig is tussenkomst van een derde partij gewenst. Om die reden werken we samen met de gemeente, schuldhulpmaatjes, vluchtelingenwerk NL, het Informatiepunt Digitale Overheid van de bibliotheek en veel meer. Óók is het mogelijk om een telefonisch consult in te plannen.

Wekelijks is er een inloopspreekuur van 10 – 12 uur in het Dorpsteam te Boekel. In de even weken op woensdag, en de oneven weken op vrijdag. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wilt u liever toch een afspraak maken? Bel dan naar ONS welzijn op telefoonnummer 088 – 3742525.