WEBINAR: QUEERTALK MET LUKA EN SASJA

Geplaatst op woensdag 28 februari 2024

‘Queertalk met Luka en Sasja’

Wanneer: 26 maart van 19.00 tot 20.00 uur

Waar: online

1 op 15 mensen is niet hetero of cisgender en is daarmee onderdeel van de LHBTIQA+ community. Wat betekent dit nu eigenlijk? Wat voor invloed kan dit hebben? Waar kun je terecht met vragen of vind je een plek om andere queerpersonen te ontmoeten?

Tijdens deze webinar worden deze vragen besproken en zullen er naast kennis over het thema ook tips en hulpmiddelen worden gedeeld om seksualiteit en gender bespreekbaar te maken. Daarnaast zullen we vooroordelen en de invloed daarvan bespreken. Ten slotte zal er ook gelegenheid zijn om vragen te stellen. We gaan er een leerzame en waardevolle avond van maken. Zien we je daar?

Aanmelden?

Aanmelden kan via de website van het COC Noordoost Brabant:https://ons-webinar.webinargeek.com/queertalk-door-luka-sasja.