Webinar 'Naar de basisschool'

Geplaatst op dinsdag 9 april 2024

Thema: naar de basisschool
Wanneer: 13 mei van 19:30-20:30 uur
Aanmelden: via https://ggdzw.opleidingsportaal.nl/webinars/webinar-naar-de-basisschool-is-je-kind-er-klaar-voor
Voor wie: ouders/verzorgers met kinderen tussen 2 – 4 jaar en andere geïnteresseerden

Janneke van der Made, logopedist en Carolien Ostermann, pedagogisch adviseur, gaan met ouders in gesprek over o.a.:

  • Wat moet je kind kunnen voordat hij/zij naar school gaat?
  • Wat kun je als ouder van school verwachten?
  • En wat verwacht school van je kind?

In het webinar komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: groei, zindelijkheid, taal, vriendjes en vriendinnetjes. ‘Naar de basisschool! Is je kind er klaar voor?’ is voor ouders/verzorgers met kinderen tussen 2 – 4 jaar. Ook alle anderen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van peuter naar kleuter zijn van harte welkom! Het webinar is gratis!

Dit webinar wordt gegeven door GGD Zaanstreek-Waterland en is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen CJG Rijnmond, GGD Drenthe, GGD Zaanstreek Waterland, GGD Kennemerland, GGD IJsselland , GGD West-Brabant, GGD Hart voor Brabant en Yunio Jeugdgezondheidszorg.