Rouwcafé: Ontmoet elkaar bij rouw en verlies

Geplaatst op woensdag 12 juni 2024

Iedereen rouwt op zijn eigen manier en tempo. Maar helaas krijgt iedereen ooit te maken met rouw en verlies. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden. Door het delen van ervaringen en verhalen met lotgenoten is het verdriet meestal beter te dragen. Rouwen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ontmoeting

Op 18 juni is iedereen weer van harte welkom bij het rouwcafé Boekel, koffie en thee staan voor je klaar. Op deze avond staat de ontmoeting centraal: met elkaar in gesprek gaan over rouw en wat dat voor jou betekent in je leven.

Aanmelden

Kom je ook? De avond is gratis en vindt plaats op dinsdagavond 18 juni van 19.00 tot 21.00 uur in de Gasthoeve de Zijp in Boekel.
Graag aanmelden via deze link die gaat naar de website van Bibliotheek De Lage Beemden.

Het rouwcafé wordt georganiseerd door inwoners van Boekel in samenwerking met Dorpsteam Boekel en Bibliotheek De Lage Beemden.