Sint Petrus – BrabantZorg

Burgtstraat 34
5427 AJ Boekel
T: 0492-328328
E: receptie.sint-petrus@brabantzorg.eu
W: https://www.brabantzorg.eu/huizen/sint-petrus-boekel/

Sint Petrus is een waar wijkontmoetingscentrum midden in Boekel met de winkelstraat vlakbij. In het restaurant is iedereen welkom voor een warme maaltijd of voor een kop koffie en een praatje. En in het eigen bos van anderhalve hectare met prachtige wandelpaden, een vrolijke dierenwei en comfortabele picknickplaatsen, kan iedereen een wandelingetje maken.

In Sint Petrus  komen wonen, welzijn, diensten en zorg in één gebouw bij elkaar.  Er komen mensen naar de dagbesteding. Thuiszorgteams ondersteunen vanuit het gebouw mensen in hun thuissituatie. Er is een kinderdagverblijf en een prikpost.

Bewoners vinden in Sint Petrus een beschutte leefomgeving. Zij hebben geleefd volgens hun eigen inzicht en daar proberen we zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarvoor werken we samen met mantelzorgers, familie en vrienden. Zij weten immers als geen ander wat hun dierbaren prettig vinden en hoe wij hun leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan. Dit past bij de zelfstandigheid van de Boekelnaren en hun mentaliteit van aanpakken.