Stichting Voor Elkaar SchuldHulpMaatje - Boekel en VenhorstT: 06-30557505
E: schuldhulpmaatjeboekelvenhorst@gmail.com
W: https://uitdeschulden.nu/schuldhulp-in-boekel/

SchuldHulpMaatje is er voor iedereen die mogelijk in de schulden terecht komt of te maken heeft met schulden en/of financiële problemen. In gemeente Boekel is sinds 2021 SchuldHulpMaatje voor Elkaar Boekel-Venhorst.

Wat doet een SchuldHulpMaatje?

Een maatje helpt om alle inkomsten, uitgaven en onbetaalde rekeningen op een rij te zetten. Hierdoor krijgt u een overzicht en zo nodig een plan om de schulden af te betalen. Dit zou ertoe moeten leiden dat u minder stress ervaart en uw hoofd minder vol is. Met een minder vol hoofd komt er ruimte om te leren hoe u dat overzicht kunt behouden. Samen met uw maatje gaat u kijken naar hoe u met geld omgaat. Een maatje heeft daarnaast tijd om naar u te luisteren. Een SchuldHulpMaatje is er niet om te oordelen, maar om hulp te bieden naar een schuldenvrij leven. U staat er niet alleen voor!

Hoe komt u in contact met SchuldHulpMaatje?

Aanmelden kan via de website van SchuldHulpMaatje of per e-mail via schuldhulpmaatjeboekelvenhorst@gmail.com. U kunt ook bellen naar 06-30557505.
Na aanmelding neemt een coördinator contact met u op. U maakt kennis met elkaar en gaat samen kijken naar de vraag die u heeft. Daarna krijgt u een SchuldHulpMaatje die bij u past en samen gaat u aan de slag.