De LuisterlijnT: 088 0767 000
E: ehulp@deluisterlijn.nl
W: https://www.deluisterlijn.nl/

Het is soms fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Maar misschien is het nu moeilijk een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt een klankbord bij iemand die jou niet persoonlijk kent. Bij de Luisterlijn kun je terecht voor een gesprek met aandacht voor jouw verhaal via telefoon, chat of e-mail.

Voel je je boos, angstig of eenzaam? Heb je verdriet, twijfel of zorgen?
Wat je ook dwars zit, praat er over!

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. de Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1500 vrijwilligers op 28 locaties die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

De Luisterlijn is al bijna 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die dag en nacht emotionele ondersteuning op afstand biedt.

Je kan met de Luisterlijn bellen via 088 - 0767 000 of chatten en mailen via de E-Hulp van de Luisterlijn. Hier vind je ook meer informatie over de Luisterlijn.