Formulierenbrigade

De formulierenbrigade is beschikbaar om inwoners te helpen bij verschillende administratieve zaken. Of het nu gaat om het invullen van belastingformulieren, aanvragen van toeslagen, inschrijvingen of andere formulieren, de formulierenbrigade staat paraat om te ondersteunen en vragen te beantwoorden. Deze dienstverlening is gratis voor de inwoners van de gemeente Boekel.

Waar kan de formulierenbrigade bij helpen?

De formulierenbrigade helpt u bij het invullen van formulieren en aanvragen van de gemeente of bijv. de Belastingdienst en is o.a. voor:

Waar en wanneer?

De formulierenbrigade van Dorpsteam Boekel houdt op de volgende dagen inloopspreekuren:

De formulierenbrigade is tijdens de inloopspreekuren aanwezig bij het Dorpsteam Boekel aan Kennedystraat 2a. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Donya.snoussi@ons-welzijn.nl, of bel 06-82344788.

Sociaal raadsliedenwerk

De weg vinden in het doolhof van sociale voorzieningen, wetten, regelingen, formulieren en instellingen is niet altijd makkelijk. Tijdens de inloopspreekuren van de formulierenbrigade is daarom ook Sociaal Raadsliedenwerk aanwezig bij het Dorpsteam. Zij bieden sociaal juridisch advies, hulp en bemiddeling. De vrijwilliger van de formulierenbrigade kan u bij complexere vragen doorverwijzen naar de sociaal raadsvrouw. Zij is op dezelfde tijden aanwezig als de formulierenbrigade, doorverwijzing is daardoor erg makkelijk.