Regisseur Armoedebestrijding

We stellen je graag voor aan Stephan Tromp, regisseur armoedebestrijding bij Gemeente Boekel.

“Mijn naam is Stephan Tromp, 36 jaar en ben woonachtig in Winssen, gemeente Beuningen. In februari ben ik gestart bij de gemeente Boekel in de functie van regisseur armoedebestrijding. Hiervoor heb ik acht jaar bij SNS bank Nijmegen gewerkt. In september 2020 ben ik gestart met de masteropleiding Management en Innovatie in maatschappelijke organisaties. Tijdens deze masteropleiding ben ik erachter gekomen dat ik van betekenis wil zijn voor de maatschappij. Ik zet me graag in voor de maatschappij op het thema financiële weerbaarheid zodat iedereen mee kan doen, van jong tot oud.”

“Juist nu in deze bijzondere tijd is het meer dan ooit van toepassing om samen te werken en het gesprek aan te gaan. Samen met maatschappelijke partners van de gemeente Boekel laten we zien dat we er zijn voor de inwoners.”

“In Boekel ga ik me bezighouden met de onder andere de volgende thema’s: samenwerking tussen ketenpartners, preventie en vroeg signalering van financiële problemen en het vergroten van de vindbaarheid van de bestaande voorzieningen in de gemeente Boekel.”

“Wil je meer te weten komen over armoedebestrijding, heb je problemen met het betalen van de (energie)rekening of wil je graag met mij in contact komen? Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-15551086 en via stephan.tromp@boekel.nl.”