SchuldHulpMaatje

SchuldHulpMaatje is er voor iedereen die mogelijk in de schulden terecht komt of te maken heeft met schulden en/of financiële problemen. In gemeente Boekel is sinds 2021 SchuldHulpMaatje voor Elkaar Boekel-Venhorst. Er zijn nu een aantal opgeleide vrijwilligers die u willen helpen.

Wat doet een SchuldHulpMaatje?

Een maatje helpt om alle inkomsten, uitgaven en onbetaalde rekeningen op een rij te zetten. Hierdoor krijg je een overzicht en zo nodig een plan om de schulden af te betalen. Dit zou ertoe moeten leiden dat je minder stress ervaart en je hoofd minder vol is. Als je een minder vol hoofd hebt, dan komt er ruimte om te leren hoe je dat overzicht kunt behouden. Samen ga je kijken naar hoe jij met geld omgaat. Een maatje heeft daarnaast tijd om naar je te luisteren. Een SchuldHulpMaatje is er niet om te oordelen, maar om hulp te bieden naar een schuldenvrij leven. Je staat er niet alleen voor!

Hoe kom je in contact met SchuldHulpMaatje?

Aanmelden kan via de website van SchuldHulpMaatje of per e-mail via schuldhulpmaatjeboekelvenhorst@gmail.com. U kunt ook bellen naar 06-30557505.
Nadat je je hebt aangemeld, dan neemt een coördinator contact met je op. Je maakt kennis met elkaar en gaat samen kijken naar de vraag die je hebt. Daarna krijg je een SchuldHulpMaatje die bij jou past en samen ga je aan de slag.