Maatschappelijke Ervaringstijd (MET)

Wij zijn opzoek naar jou! Lijkt het jou leuk om voor de Gemeente Boekel iets te betekenen doormiddel van het MET-project. MET staat voor Maatschappelijke Ervaringstijd en is onderdeel van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd. Ontwikkel je talenten en skills door MET.

Waarom?

MET helpt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling, doordat je een project opzet, activiteit organiseert of meeloopt bij een organisatie. Er is van alles mogelijk! Op basis van je eigen interesses bepaal je zelf waar je gaat helpen en wat je gaat leren. Je bent eigenaar en baas over je eigen project MET!

Voor wie?

MET is er voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar die aan hun toekomst willen werken en tegelijkertijd iets terug doen voor de maatschappij. Door je te verbinden met de maatschappij, creëer je ook betere kansen voor de toekomst.

Wat kun je doen?

We werken niet met een vast aanbod. In je MET kies je iets wat jij leuk vindt om te doen! Een voorbeeld kan zijn boksles geven, iets organiseren voor jongeren of een project om jong en oud te verbinden en hiermee je kennis overdragen aan anderen of meehelpen bij een activiteit voor jong en oud. Jij kiest!

Hoe aan te melden?

Is dit echt iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@dorpsteamboekel.nl.