Ritjes inBoekel

Stel, je woont in Boekel, Venhorst of Huize Padua en je wilt ergens heen of je hebt een afspraak, maar je hebt geen auto tot je beschikking, je hebt geen rijbewijs, je fiets is niet in orde, de afstand is te groot voor de fiets of er is een andere reden.

De app van inBoekel is uitgebreid met het onderdeel ‘Ritjes’. Dit is een toevoeging aan de bestaande app van inBoekel. Een sociale toevoeging, waarmee je in contact komt met inwoners uit Boekel, Venhorst en Huize Padua; samen vormen we een netwerk van chauffeurs en ritjes. Vraag en aanbod komt hier samen waardoor we elkaar kunnen helpen om op je bestemming te komen of mensen te helpen daar te komen.

Aanmelden als chauffeur

‘Ritjes’ is bedoeld voor iedereen. Je kunt je aanmelden als rijder door jezelf te registreren. Diverse gegevens worden gevraagd, zodat het op de meest veilige manier wordt uitgevoerd en je bekend bent als chauffeur en herkenbaar voor degene die je vervoert.

Een ritje aanvragen

Als aanvrager van vervoer vraag je eenvoudig een ritje aan en geef je aan om welke datum, tijd en locatie het gaat. Als een rijder aangeeft te willen rijden, ontvangt de ritaanvrager hier bericht over en zo wordt het contact verder gelegd.