Begeleiding

U kunt bij het Dorpsteam Boekel individuele begeleiding krijgen indien het u zelfstandig niet lukt uw problemen op te lossen en/of hiermee om te gaan. En als het u niet lukt om voldoende hulp te krijgen uit uw omgeving (bijvoorbeeld van uw partner, eventuele kinderen, familie of anderen).

Psychosociale begeleiding via ONS welzijn

De maatschappelijk werkers van ONS welzijn zijn werkzaam binnen het Dorpsteam. Zij bieden u laagdrempelige psychosociale begeleiding aan, waarbij het streven is de regie weer zo snel mogelijk in eigen handen te kunnen nemen. U kunt bij hen terecht voor individuele vragen bijvoorbeeld op het gebied van:

Individuele begeleiding via de WMO

Is er méér begeleiding of specialistische begeleiding nodig? Deze vragen kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn van een lichamelijke of psychische aandoening of een verstandelijke beperking. Dan is individuele ondersteuning vanuit de Wmo misschien een oplossing. Hiermee wordt één-op-één begeleiding bedoeld door een gespecialiseerde begeleider. De begeleider komt meestal bij u thuis. De begeleiding richt zich bijvoorbeeld op:


Heeft u een vraag over individuele begeleiding? Bel gerust naar het Dorpsteam Boekel op werkdagen tussen 9 en 12 uur op telefoonnummer 0492-328383 of mail naar info@dorpsteamboekel.nl.